Αναρτήθηκε από: olpnek | Νοέμβριος 1, 2012

Ανακοίνωση Ν.Ε.Κ., 30-1-2012


Συνάδελφοι

Σας ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ για τη συμμετοχή σας στις πρόσφατες εκλογές. Η εμπιστοσύνη με την οποία μας τιμήσατε, δίνοντας δυναμική στήριξη στην ανανέωση, μας δίνει ακόμη μεγαλύτερη δύναμη για ν’ αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τα προβλήματα. Επιβεβαιώσατε την επιλογή του ενωτικού ψηφοδελτίου. Γυρίσατε την πλάτη σε αναληθείς χαρακτηρισμούς που επιστρατεύτηκαν την τελευταία στιγμή προκειμένου να δικαιολογήσουν την άρνηση σοβαρής συζήτησης επί της ιδέας του ενιαίου ψηφοδελτίου.

Εξελέγη, από το συνδυασμό μας, μία ισορροπημένη ομάδα νέων και παλιών συναδέλφων, που το επόμενο διάστημα δεσμεύεται να υπερασπίσει τα συμφέροντα των εργαζομένων και τη λειτουργία του ΟΛΠ με όρους δημοσίου συμφέροντος. Ν’ αντιπαλέψει τις αδιέξοδες νεοφιλελεύθερες πολιτικές.

Στο πλαίσιο αυτό και εν όψει της σημερινής συζήτησης στο Δ.Σ. του ΟΛΠ της εφαρμογής του νόμου 4024, για νέα μείωση των αποδοχών μας, καλούμε τη Διοίκηση να μην προχωρήσει σε οριζόντιες περικοπές. Την τελευταία διετία, έχουμε χάσει το 1/3 του διαθέσιμου εισοδήματός μας, χωρίς να έχουν υπολογιστεί οι αυξήσεις των έμμεσων φόρων, τ’ απανωτά χαράτσια και η εφαρμογή της καινούργιας επαχθέστερης φορολογικής κλίμακας.

 Καλούμε τη Διοίκηση του ΟΛΠ, έστω και την ύστατη ώρα, να προχωρήσει σε λειτουργική αναδιάρθρωση, στον εξορθολογισμό των εκτάκτων αμοιβών και στην κατανομή τους με δίκαιο τρόπο.

 Καλούμε τους εκπροσώπους των εργαζομένων στο Δ.Σ. του ΟΛΠ, την ΟΜ.Υ.Λ.Ε. και τα πρωτοβάθμια σωματεία να στηρίξουν μια τέτοια προοπτική.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: